Autobedrijf Tubbergen
Oldtimer opknappen

Wat begon als een bakkerij: de geschiedenis van ons bedrijf

Waar ons autoschadeherstelbedrijf is gevestigd, runde familie Goossen eerst jarenlang een bakkerij. In september 1971 werd op dezelfde plek ons huidige autoschadeherstelbedrijf geopend.
 

Ondanks jarenlange geschiedenis beslist niet vastgeroest

Door de jaren heen hebben wij zowel de grenzen van onze capaciteit als onze kwaliteit telkens weer verlegd. De eerste jaren begonnen we met het spuiten van auto’s. In de jaren ’80 breidden we dit uit met plaatwerk en richten. Nog later kwam daar ook glasherstel en –vervanging bij. Sindsdien garanderen we onze klanten totaalherstel van hun auto’s.

Vandaag de dag blijven we ons ontwikkelen. We passen de nieuwste technieken toe om uw auto weer te herstellen. Daarnaast verkopen we occasions en hebben we ons gespecialiseerd in het restaureren van oldtimers. In de snelle en drukke maatschappij proberen we zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de verwachtingen van u als klant: 24-uursservice bij noodgevallen, vervangend vervoer en haal- en brengservice. 

Daarnaast werken we voor NH 1816 verzekeringen en diverse andere verzekeringsmaatschappijen, zodat het totale schadeherstelproces voor u efficiënt kan worden geregeld. En als kers op de taart krijgt u 4 jaar garantie op onze reparaties.

Autobedrijf Tubbergen

Op november 1997 mochten wij de Eurogarant-erkenning ontvangen uit handen van dhr. J. Koolen, secretaris van FOCWA. Hiermee voldoen we aan de zeer hoge eisen op het gebied van doelmatig management en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Daarnaast zijn we KZS-gecertificeerd. Hiermee tonen we aan dat we werken volgens de precies omschreven procedures en werkprocessen die komen kijken bij bijvoorbeeld schadeherstel. Verder betekent deze certificering dat we voldoen aan de wettelijke eisen op het gebied van milieu- en arbozorg.