Autobedrijf Tubbergen
Oldtimer opknappen

Autoschadeherstelbedrijf Theo Goossen gaat voor u aan de slag

Als allround autoschadeherstelbedrijf zorgen wij ervoor dat uw auto weer volledig hersteld wordt. Hierbij gebruiken wij alleen hoogwaardige materialen en originele auto-onderdelen. Dan is niet alleen de veiligheid weer een plezierige zekerheid, maar ook het waardeherstel.
 

De nieuwste technieken

oldtimer opknappen

Ons bedrijf is ondanks haar jarenlange geschiedenis beslist niet vastgeroest. We passen de nieuwste technieken toe om uw auto weer in orde te maken, zoals spotrepair (kleine krasjes worden bijgespoten), aluminiumlassen, kunststofreparatie en uitdeuken zonder spuiten. Verder beschikken wij over speciale richt- en meetapparatuur, zodat zelfs de kleinste verbuiging of ontwrichting wordt opgespoord. Met de grootste zorg restaureren wij uw oldtimer.

autoruitherstel

Natuurlijk is ook de kleur van groot belang. Onder de kleurlaag brengen wij de bescherming aan die de fabriek vereist. We doen de voorbewerking, brengen grondlagen aan, drogen bij voorgeschreven temperaturen in speciale cabines en uiteindelijk brengen we de originele kleur aan. Zó perfect dat zelfs experts niet kunnen zien dat de auto ooit schade had.

Autoschadeherstelbedrijf Theo Goossen

Milieuvriendelijk
Wij doen er alles aan om het milieu zo min mogelijk te belasten. Defecte onderdelen, verfblikken en schuurstof: alles wordt op verantwoorde wijze afgevoerd. Er wordt gespoten met watergedragen lakken en alle milieubesparende voorzieningen zijn aangebracht in ons moderne bedrijfspand. Onze medewerkers behaalden het Milieucertificaat lak- en verfspuiten en wij zijn aangesloten bij duurzaam repareren.

oldtimer Overijssel;

Vakmanschap en veiligheid
Als toonaangevend autoschadeherstelbedrijf en FOCWA Eurogarantbedrijf in gemeente Tubbergen (Harbrinkhoek) weten wij als geen ander aan welke hoge eisen een professionele schadehersteller tegenwoordig moet voldoen. Dit geldt voor het vakmanschap van onze medewerkers, maar net zo goed voor de technische uitrusting, professionele apparatuur en een verantwoorde inrichting van onze bedrijfsruimte. Hiertoe hebben wij enkele jaren geleden het kwaliteitszorgsysteem KZS ingevoerd.

Schadeherstel wordt op een verantwoorde en veilige wijze uitgevoerd. We zijn een erkend FOCWA Eurogarantbedrijf, waarmee we voldoen aan de zeer hoge eisen op het gebied van doelmatig management en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

auto Harbrinkhoek

Simpel, snel en servicegericht
Ons autoschadeherstelbedrijf werkt voor NH 1816 verzekeringen. Daarnaast werken we samen met diverse verzekeringsmaatschappijen. Bij deze samenwerking wordt gebruikgemaakt van e-Calc, een computerprogramma voor beoordeling van een schade op afstand. Op deze wijze kunnen wij zonder onnodige vertraging beginnen met de reparatie van uw auto. Wij verzorgen daarna de schaderegeling en de verrekening met de verzekeringsmaatschappij, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Tijdens de reparatie van uw auto ontvangt u van ons een vervangende auto. Uw mobiliteit is voor ons namelijk net zo belangrijk als voor u.

Na de reparatie geven we u 4 jaar garantie op de herstelde delen en nemen de fabrieksgarantie daarop over. We zijn gebonden aan de uitspraken van de FOCWA/ANWB-geschillencommissie.