Breng uw auto langs bij ons  autoschadeherstelbedrijf in de gemeente Tubbergen

Breng uw auto langs bij ons autoschadeherstelbedrijf in gemeente Tubbergen

Breng uw auto langs bij ons autoschadeherstelbedrijf in gemeente Tubbergen

Een ster in de voorruit, een deuk in de passagiersdeur of een flinke kras in uw lak? De monteurs van Goossen Autoschade in gemeente Tubbergen (Harbrinkhoek) staan klaar om alle reparaties aan uw auto uit te voeren.

Alles in één keer geregeld

Wij hebben de juiste kennis en de nieuwste technieken in huis om uw auto te herstellen. Van kleine reparaties als lakwerk tot het vervangen van een ruit. Kunt u door een ongeluk of aanrijding niet meer met uw auto rijden? Met onze 24-uursservice komen we op locatie om de schade te inspecteren en waar mogelijk ter plekke te repareren. Als we de schade niet meteen kunnen verhelpen, dan nemen we de auto mee naar de werkplaats om deze daar volledig te herstellen. Daarnaast helpen wij u ook bij het invullen van de aanrijdings- of schadeformulieren en zijn wij aangesloten bij een aantal verzekeraars, zodat de meeste kosten direct gedekt worden. Staat uw auto een poosje bij ons in de garage? Dan krijgt u gratis vervangend vervoer mee.

U kunt bij ons terecht voor onder meer:

Een sterretje in uw voorruit? We raden u aan niet langer door te rijden met een beschadigde voorruit en het glas door ons te laten repareren.

Lees hier meer informatie.

Uitdeuken zonder spuiten

Dit is een goede, goedkope en snelle manier om deukjes in uw auto weg te werken. Er hoeft namelijk niet geplamuurd of gespoten te worden en zodoende hoeft uw auto niet lang bij ons op de werkplaats te staan.

Spotrepair

Met spotrepair wordt een klein deel van de auto opnieuw gespoten. Bijvoorbeeld als u kleine lakschade heeft doordat u een paaltje heeft geraakt. We repareren de schade, waarna we de plek schuren, bijspuiten en napoetsen. U ziet er niets meer van.

Bekledingreparatie

Een brandplek in de stoelstoffering of andere schade aan het interieur in uw auto? Met speciale technieken dichten we gaten in de bekleding.

Dashboard reparatie

Het dashboard van uw auto kan beschadigd zijn na inbraak of gebruik van carkits. Wij herstellen de originele structuur van het dashboard.

Auto's poetsen

Auto’s poetsen doen we wel tegen betaling in de Flon 4000 en Sill Restore Coating.

Staat uw klassieke auto te verroesten? Wij zijn gespecialiseerd in het restaureren van oldtimers.

Bekijk de door ons gerestaureerde auto's.