Volledige vervanging of deelreparatie van autoruiten

Breng uw auto langs bij ons autoschadeherstelbedrijf in gemeente Tubbergen

Breng uw auto langs bij ons autoschadeherstelbedrijf in gemeente Tubbergen

Een ruit van uw auto kapot? Het is erg gevaarlijk om hiermee door te rijden. Breng uw auto langs bij ons autoschadeherstelbedrijf in gemeente Tubbergen (Harbrinkhoek) voor deelreparaties of volledige vervanging van ruiten.

Gooi uw eigen glazen niet in

Een sterretje in het glas, het lijkt een klein probleem waar u niet snel iets aan hoeft te doen en nog wel even mee door kan rijden. Toch kan het veel gevaar opleveren, vooral als het verder gaat scheuren. Laat ons autoschadeherstelbedrijf naar de schade aan uw ruit kijken. Samen met u beslissen we of dit via de verzekering moet worden geregeld. Is dit het geval? Dan maken we foto’s van de schade en nemen wij voor u contact op met de verzekeringsmaatschappij. Als deze akkoord gaat, maken we voor hen een berekening. Daarna kunnen we aan de slag met de reparatie of vervanging. Meestal kunt u binnen 4 uur alweer de weg op. Gaat het herstellen toch iets langer duren? Dan krijgt u gratis vervangend vervoer mee en nemen we contact met u op als de auto weer klaar is.

Ruitschade herstel nabij Almelo door Fa. Theo Goossen

Bent u op zoek naar ruitschade herstel in de buurt van Almelo? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Autoschadeherstelbedrijf Theo Goossen begon als bedrijf met het spuiten van auto's. Even later werd dit uitgebreid met plaatwerk en richten. Tot slot voegden we glasherstel en -vervanging aan onze diensten toe. Tegenwoordig doen we het hele pakket: we richten ons op het totaalherstellen van auto's.

Autoschadeherstelbedrijf voor de regio Almelo

We vinden het belangrijk dat een bedrijf zich blijft ontwikkelen. We passen de nieuwste technieken toe en bieden graag de beste service aan. Zo is er een 24-uursservice bij noodgevallen, wordt er vervangend vervoer geregeld en is er een haal- en brengservice. Bovendien zijn we BOVAG Standaard gecertificeerd. Dit betekent dat we aan de wettelijke eisen op het gebied van milieu- en arbozorg voldoen en werken volgens nauw omschreven procedures die nodig zijn bij schadeherstel.

Ruitschade herstel in Harbrinkhoek, bij Almelo

Wanneer een ruit kapot is en u in de regio Almelo naar ruitschade herstel op zoek bent, is Autoschadeherstelbedrijf Theo Goossen hét bedrijf voor u! Een sterretje in het glas lijkt een klein probleem, maar kan uitmonden in een acuut gevaar. Wij bekijken het probleem en nemen zo nodig contact op met de verzekeringsmaatschappij. We zijn aangesloten bij verschillende verzekeraars en nemen met de plezier deze last uit uw handen. Over het algemeen zijn we in onze werkplaats in Harbrinkhoek binnen de vier uur klaar zodat u snel weer verder kunt rijden. Indien het herstel meer tijd in beslag neemt, dan bieden we u gratis vervangend vervoer.

Tweedehands auto's en oldtimer restauratie in de omgeving van Almelo

Naast autoschadeherstel bieden we ook mooie en betrouwbare occasions aan. Bekijk het occasionaanbod dat bij ons in Harbrinkhoek staat en wellicht zit er wel iets voor u tussen! Tevens zijn we gespecialiseerd in het liefdevol opknappen van oldtimers. De oude laklaag wordt eraf gehaald en nieuwe lagen worden opgebouwd. Uw auto behoudt zijn karakter, maar ziet er weer uit als nieuw!